TrÆls

Vi er et cirkulært økonomisk træhus med fokus på bæredygtighed.

Vi udarbejder bæredygtige produkter, miljøer og projekter til salg og udlejning. Vi kigger på materialets “second-life”, og giver det en ny værdi i et nyt perspektiv.

Zweck

Zweck er et designbureau som specialiserer sig i at skabe skæve designs der er udviklet på tanken om bæredygtighed og ansvarlig produktion.

Vi udvikler design oplevelser der skal kunne leve længe og overraske.

RexCon

Hos RexCon har vi produceret byggeklodsen ReBlock som er et innovativt system til byggeri. Vi kender den effekt vores industri har på vores planet og dens miljø; gennem ReBlock kan der opnås besparelser ikke bare indenfor tidsoptimering men også indenfor reducering af CO2 udledning.

OddItems

 

OddItems stammer fra en mangeårig passion for gamle og anderledes ting. OddItems opsporer gamle unikke genstande og giver dem et nyt liv gennem upcykling, hvilket betyder at vi redder det unikke fra fortiden. Når du får øje på et Odd Item så smiler du og det er efter min mening det bedste, du kan opnå med et design.

Rumraketten

Rumraketten er et indretningsfirma, der har til formål at skabe hjem med personlighed: et hjem der afspejler beboernes kreativitet, stil og værdier. Vi arbejder på at få hjem til at passe deres ejere, fordi det giver større glæde, ro og mere energi til hverdagen.

Archo

Archo har specialiseret sig i at dekorere vægge med 100% naturlige materialer i form af kork lavet af granuleret bark fra portugisiske egetræer og mos fra Norge.

Archo arbejder kun med 100 procent naturprodukter. Barken bliver skrabet af træer med håndkraft, hvorefter det granuleres og bliver håndformet til de kork-kreationer, jeg så importerer fra Portugal.

Den plante

baserede sygeplejerske

 

Jeg arbejder ambitiøst med klima- og ernæringsforskning med henblik på at oplyse danskerne om evidensbaseret kost. Mit mål er at fremme danskernes sundhed gennem oplysning og forståelse for plantebaseret kost. En grønnere fremtid kræver en omlægning til en mere plantebaseret kost.

GreenSafe

GreenSafe bliver den praktiske løsning til udendørs opbevaring af pladskrævende grøntsager og frugt, måltidskasser, syltede sager, langtidshævet dej og – fortsæt selv listen…

Slut med overfyldte køleskabe og grimme flamingokasser på terrassen. GreenSafe-skabet kan stå lige udenfor din dør, så du ikke skal rende over i skuret, eller endnu værre; belaste klimaet med endnu et køleskab.

Compas@Hedensted.dk

+45 29 25 79 86

Danmarksvej 2, 8722 Hedensted

 Vi arbejder ud fra FN’s verdensmål