TrÆls

Vi er et cirkulært økonomisk træhus med fokus på bæredygtighed.

Vi udarbejder bæredygtige produkter, miljøer og projekter til salg og udlejning. Vi kigger på materialets “second-life”, og giver det en ny værdi i et nyt perspektiv.

Zweck

Zweck er et designbureau som specialiserer sig i at skabe skæve designs der er udviklet på tanken om bæredygtighed og ansvarlig produktion.

Vi udvikler design oplevelser der skal kunne leve længe og overraske.

RexCon

Hos RexCon har vi produceret byggeklodsen ReBlock som er et innovativt system til byggeri. Vi kender den effekt vores industri har på vores planet og dens miljø; gennem ReBlock kan der opnås besparelser ikke bare indenfor tidsoptimering men også indenfor reducering af CO2 udledning.

OddItems

 

OddItems stammer fra en mangeårig passion for gamle og anderledes ting. OddItems opsporer gamle unikke genstande og giver dem et nyt liv gennem upcykling, hvilket betyder at vi redder det unikke fra fortiden. Når du får øje på et Odd Item så smiler du og det er efter min mening det bedste, du kan opnå med et design.

Rumraketten

Rumraketten er et indretningsfirma, der har til formål at skabe hjem med personlighed: et hjem der afspejler beboernes kreativitet, stil og værdier. Vi arbejder på at få hjem til at passe deres ejere, fordi det giver større glæde, ro og mere energi til hverdagen.

FRGMNT

FRGMNT er en cirkulær designvirksomhed der arbejder indenfor design, identitet og produktudvikling med særlig fokus på miljø og bæredygtighed. Vi designer ud fra en modulær tankegang som gør sig særlig velegnet til at indgå i en cirkulær kontekst.

IMO

Vi hjælper virksomheder med at blive skarpe på hvordan man vækster sin virksomhed med podcasting, gennem storytelling, personlighed og videndeling.

Vi vil inspirere servicevirksomheder, til at gro deres virksomhed med podcasting!

Alphacile

Alphacile består af tre drenge der alle har ét ønske til fælles: vi vil revolutionere cykelbrancheren. Alphacile bestræber sig efter at levere skræddersyede konkurrencedygtige produkter til alle niveauer. Med vores produkter hjælper vi cyklister med at opnå nye mål og drømme.

Den plante

baserede sygeplejerske

 

Jeg arbejder ambitiøst med klima- og ernæringsforskning med henblik på at oplyse danskerne om evidensbaseret kost. Mit mål er at fremme danskernes sundhed gennem oplysning og forståelse for plantebaseret kost. En grønnere fremtid kræver en omlægning til en mere plantebaseret kost.

GeedHoostii

Jeg vil omdanne bistand til business derfor har jeg sået jorden for virksomheden GeedHostii (Under-Træet). Jeg har en vision om at åbne øjnene på danske virksomheder for vækstpotentialet i Afrika. Partnerskab er centralt for vores arbejde; som et Afrikansk citat siger: “Hvis du vil gå hurtigt, gå alene – hvis du vil nå lang, gå i fællesskab.”

Compas@Hedensted.dk

+45 29 25 79 86

Danmarksvej 2, 8722 Hedensted

 Vi arbejder ud fra FN’s verdensmål