Compas hedensted logo

STartups

TrÆls

Vi er et cirkulær økonomisk træhus med fokus på bæredygtighed.

Vi udarbejder bæredygtige produkter, miljøer og projekter til salg og udlejning. Vi kigger på materialets “second-life”, og tilgiver det en ny værdi i et nyt perspektiv.

REXCON

Rexcon producerer byggeklodsen, ReBLOCK som er et innovativt system til byggeriet. Ved brug af ReBLOCK kan opnås besparelser igennem tidsoptimering og reduceret CO2 udledning.

Iværksæt med omtanke

Vores vision er at alle fremtidige forretningsmodeller har et bæredygtigt udgangspunkt, og vi vil være med til at ændre tankegangen omkring bæredygtighed. Vi startet ud som en podcast omkring bæredygtig iværksætteri og virksomhedsdrift, men vi er mere end det.

Under Træet

Med visionen om at omdanne Bistand til Business og åbne øjnene for danske virksomheder for vækstpotentialet i Afrika har jeg lagt rødderne i jorden for virksomheden GeedHoostii. (Under-Træet) Partnerskab er centralt for vores arbejde- en Afrikanske citat siger: “Hvis du vil gå hurtigt, gå alene – hvis du vil nå lang, gå i fællesskab

Zweck

Zweck er et designbureau som specialiserer sig i at udvikle interaktivt markedsførings materiale der styrker brugernes oplevelse af og med brands. Vi laver design oplevelser der skal kunne leve længe og overrasker forbrugerne.

Virkeværk

Vi bringer planter ind i byen, hjemmet og virksomheden. Det skal være nemt, holdbart, smukt og bæredygtigt. Det er hængende kugler med sukkulenter og evige dekorationer af silke og papir. Og det er plantefyldte møbler og installationer til byrum og udendørs events.

Den Plantebaserede Sygeplejerske

Jeg arbejder ambitiøst med klima- og ernæringsforskning med henblik på at oplyse danskerne om evidensbaseret kost. Mit mål er at fremme danskernes sundhed gennem oplysning og forståelse for plantebaseret kost. En grønnere fremtid kræver en omlægning til en mere plantebaseret kost.

FRGMNT

FRGMNT er en cirkulær designvirksomhed der arbejder med design, identitet og produktudvikling med særlig fokus på miljø og bæredygtighed. FRGMNT arbejder også med møbeldesign og legetøj og designer ud fra en særlig modulær tankegang som gør sig særlig velegnet til at indgå i en cirkulær kontekst.

Eco Wash

Eco Wash er et miljøvenligt bilvask firma, som kommer direkte til din bopæl eller arbejdsplads for at klargøre din bil med maks. 1 l. vand, og uden at noget af det ryger på jorden. Vores mission er at beskytte miljøet og spare dig for tid, ved at vaske din bil der hvor du er.

A little story

Skøtt Studio udvikler designs, fortællinger og koncepter med udgangspunkt i bæredygtige elementer enten med dem selv som salgskanal eller med kunder indenfor designbranchen, private- og kommunale virksomheder eller danske og udenlandske medier.