Compas Incuba

 

Et cirkulært startupmiljø.

InCuba vil skabe øget iværksætteri og vækst med fokus på Cirkulær Økonomi.  InCuba tilbyder iværksættere at blive optaget på forskellige forløb, der passer til de fire trin når man skal starte som iværksætter:

  1. Idé
  2. Forretningsmodel
  3. Eksekvering
  4. Skalering

Ud over kompetenceudvikling til CØ iværksættere tilbyder InCuba åbne events for det brede netværk, mulige samarbejdspartnere, kunder og etablerede virksomheder.

Ingeniører er gode til at skabe arbejdspladser og omsætning. Det viser en analyse, som Rambøll har lavet på baggrund af tal fra Danmarks Statistik for Engineer the Future.

Et af de bedste steder at studere anvendelsen af nye teknologier er i fællesskabs/iværksættermiljøer, hvor gode ideer omsættes til fysiske produkter. Men en god idé er ikke nok – den skal udvikles, der skal bygges prototyper, og det færdige produkt skal ud på markedet.

Compas – inkuba skal kombinere studier og iværksætteri. Det er et forum, hvor iværksættere skal skabe morgendagens grønne forretningsmodeller. Vi ønsker at danske ingeniør bliver verdens bedste i cirkulær økonomi.